Koolidesse jõuavad Lydia Koidula elulugu tutvustavad loengud-kontserdid

1. dets. 2016 Noorte segakoor Vox Popul - Kommenteeri artiklit

Koolidesse jõuavad Lydia Koidula elulugu tutvustavad loengud-kontserdid „Mu isamaa on minu arm”

Sel aastal möödub armastatud isamaalauliku Lydia Koidula surmast 130 ning ümbermatmisest 70 aastat. Eesti muusikaõpetajate liidu eestvedamisel tutvustavad kooliõpilastele Lydia Koidula elulugu ja tema loomingut muusikateadlane Tiia Järg, noorte segakoor Vox Populi ning Tallinna muusikakeskkooli laulu- ja koorijuhtimise eriala õpilased. Detsembris saab loengut-kontserti  „Mu isamaa on minu arm” näha kuues paigas üle Eesti.

Loengud-kontserdid „Mu isamaa on minu arm” toimuvad: 1. detsembril kell 10 Kose kultuurikeskuses ja kell 13.30 Vändra kultuurimajas, 6. detsembril kell 10 Paide gümnaasiumis ja 15 Võru Kreutzwaldi koolis, 12. detsembril kell 10.15 Keila koolis ning kell 13.30 Läänemaa ühisgümnaasiumis.

Noorte Segakoor Vox Populi tähistab sel aastal oma 10. sünnipäeva. Vox Populi dirigent on Janne Fridolin, kes on XII noorte laulu- ja tantsupeo „Mina jään” lastekooride liigijuht, Rahumäe põhikooli ja Tallinna muusikakeskkooli dirigent-muusikaõpetaja.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!