Peetri kool pälvis detsembris kõrge tunnustuse ja suure toetuse

16. dets. 2016 Tartu luterlik Peetri kool - Kommenteeri artiklit

Tartu luterliku Peetri kooli esimese praeguse tegevusperioodi, 2013.‒2016. a sisehindamise raames koostasime tööd Tartu ülikooli eetikakeskuse konkurssidele „Hea kool kui väärtuspõhine kool” ja „Hea lasteaed kui väärtuspõhine lasteaed”. 9. detsembril Tallinnas toimunud Tartu ülikooli eetikakeskuse konverentsil „Kooli väärtusvalikud” tunnistati Peetri kooli kõrgelt. Pälvisime tunnustused „Hea lasteaia edendaja 2016” ja “Hea kooli edendaja 2016” ning kõige tipuks „Väärtuskasvatuse lasteaed 2016”. Meie lasteaeda tunnustati süsteemse ja tervikliku väärtusarenduse, väärtuspõhise juhtimise, lapse arengu ja loovuse toetamise ning läbimõeldud ja sihikindla koostöö eest lapsevanematega. Peetri kooli põhikooli tunnustati väärtuspõhise juhtimise, tõendatult väärtuspõhise koolikultuuri loomise, koolimeeskonna toetamise ning lapsevanemate järjepideva ja süsteemse kaasamise eest.

Detsembris otsustasid riigikogu fraktsioonid järgmisel aastal jagatavast nn katuserahast toetada Peetri koolimaja taastamist 50 000 euroga. Oleme suurim toetuse saaja Tartus ja Tartumaal. Oktoobris algasid esimesed projektijärgsed tööd ajaloolise Peetri koolimaja taastamiseks.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!