Saksa keele riigieksami asemel saab teha rahvusvahelise testi

5. dets. 2016 HTM - Kommenteeri artiklit

Täna allkirjastati haridus- ja teadusministeeriumi, sihtasutuse Innove ja Goethe instituudi vahel leping, mis võimaldab Eesti abiturientidel sooritada saksa keele riigieksami asemel rahvusvaheliselt tunnustatud keeletesti.

Lepinguga jätkatakse Eesti ja Saksamaa koostööd, eelmine leping sõlmiti kolm aastat tagasi.

Eesti gümnaasiumilõpetajad võivad teha saksa keele riigieksami asemel rahvusvahelise tasemeeksami Goethe-Zertifikat B1 või Goethe-Zertifikat B2.

Lepingu allkirjastasid haridusministeeriumi asekantsler Madis Lepajõe, sihtasutuse Innove juhatuse liige Katri Targama ning Goethe instituudi Tallinna esinduse juhataja Eva Marquardt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!