Tänavustele kutsemeistrivõistlustele paneb punkti noorte müürseppade mõõduvõtt Jõulukellul

7. dets. 2016 SA Innove - Kommenteeri artiklit

Täna ja homme, 7. ja 8. detsembril toimub Viljandi kutseõppekeskuse tehnomajas (Vana-Võidu, Viljandi vald) Jüri Sammuli nimeline müürseppade kutsemeistrivõistlus „Jõulukellu 2016”.

Individuaalvõistlusel tuleb andekatel noortel müürseppadel kümne tunniga laduda seinafragment kahes etapis. Esmalt laotakse joonise järgi gooti avadega seinafragment ning seejärel vuugitakse seina fassaadiosa.

Jõulukellust võtab osa 11 võistlejat Ida-Virumaa kutsehariduskeskusest (Sillamäe ja Narva õppekoht), Pärnumaa kutsehariduskeskusest, Haapsalu kutsehariduskeskusest, Kehtna kutsehariduskeskusest, Võrumaa kutsehariduskeskusest, Järvamaa kutsehariduskeskusest, Rakvere ametikoolist, Viljandi kutseõppekeskusest, Tallinna ehituskoolist ja Tartu kutsehariduskeskusest.

Võistluse kuus paremat saavad võimaluse võistelda kutsemeistrivõistlusel „Noor meister” 4. ja 5. mail 2017 Eesti Näituste messikeskuses.

Kahepäevane võistlus kestab täna, 7. detsembril kl 8.45–17.15 ning homme, 8. detsembril kl 9–15.15, parimaid autasustatakse homme kl 17. Kõik huvilised on oodatud võistlust jälgima! Võistluse lisainfo ja täpne ajakava SA Innove kodulehel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!