Tartu tervishoiu kõrgkoolis alustab õdede tsükliõpe

5. dets. 2016 Tartu tervishoiu kõrgkool - Kommenteeri artiklit

Täna, 5. detsembril algab vastuvõtt Tartu tervishoiu kõrgkooli, kus esmakordselt saab tulla õppima õdede tsükliõppesse.
„Tsükliõpe võimaldab tudengil olla paindlik õpingute ja igapäevaelu ühitamisel,” nentis Tartu tervishoiu kõrgkooli õe ja ämmaemanda õppekavade juht Saima Hinno ja viitas, et tsükliõppes toimub õppetöö ühenädalaste tsüklitena kahel korral kuus. „Kuna tegemist on väga tihedate õppetöö nädalatega, siis on äärmiselt oluline tudengi motivatsioon ja aja juhtimise oskus.”
Selline õppetöökorraldus on sobilik ka töötavatele inimestele, kuid eeldab head koostööd tööandjaga tööaja planeerimisel.
Kõrgkool avab hooldustöötajate õppe Viljandi haigla juures. Varasemaltki on kõrgkool koolitanud hooldustöötajaid väljaspool Tartut: Võrus, Viljandis ja Põlvas.
Dokumentide vastuvõtt toimub 5. detsembrist 9. jaanuarini elektroonilise sisseastumiskeskkonna SAIS (www.sais.ee) kaudu. Täpsem informatsioon siin.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!