Tartu ülikooli eesti ja üldkeeleteaduste instituudi juhina jätkab Renate Pajusalu

16. dets. 2016 - Kommenteeri artiklit

16. detsembril otsustas eesti ja üldkeeleteaduste instituudi nõukogu, et instituudi juhatajana jätkab 2014. aastast sama ametit pidanud professor Renate Pajusalu.

Professor Pajusalu soov on jätkuvalt arendada kõiki instituudi erialasid ühtlaselt; leida koos instituudi töötajatega võimalusi tagada töötajatele palk, mis vastab nende panusele, ja olla avatud kõigi allüksuste probleemidele. „Juba alustatud tegevustest püüan jätkuvalt panustada õppekavade kaasajastamisse ‒ meie magistrikoolid on väga hästi tööle läinud, kuid need vajavad pidevat arendamist. Kindlasti on minu südameasjaks ka instituudi sisekommunikatsiooni parandamine ja eesti keele väljendusõpetuse aine arendamine,” rääkis Renate Pajusalu.

Renate Pajusalu on sündinud 1963. aastal. Ta kaitses doktorikraadi 1999. aastal Tartu ülikoolis. Pajusalu kuulub TÜ teaduskooli nõukogu, Tartu ülikooli akadeemilise komisjoni ja TÜ humanitaaria ja kunstide valdkonna nõukogu liikmete hulka. Renate Pajusalu on 2015. aastast keeleteaduse ja tõlkeõpetuse magistrikooli nõukogu esimees.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!