Vana-Võidus võrgutatakse masse

9. dets. 2016 Mikk Mihkel Vaabel - Kommenteeri artiklit

Tänasest pühapäevani toimub Viljandi kutseõppekeskuses Eesti suurim CS:GO võrgupidu interLAN vol. 6 kus asub võistlema 225 e-spordi huvilist Eestist ja Lätist. Lisaks pakutakse pealtvaatajatele erakordset võimalust tutvuda uusimate virtuaalreaalsuse tehnoloogiatega.

Võrgupeo programmist leiab lisaks 2500 euro suuruse auhinnafondiga põhivõistlusele ka viie aasta jooksul esimest korda suurejoonelise pealtvaatajatele suunatud programmi, kus on üle 35 tegevuse ning kolm auhinnalist võistlust. Huvilistele avatakse kaheksa eriilmelist tegevustuba. Tähelepanuväärne on retrotoa kontseptsioon, kus korraldatakse Minesweeperi turniiri ning on võimalik mängida aastakümneid vanu videomänge kineskoopteleritel.

Korraldajad soovitavad kasutada bussiliiklust. Reedel kell 17.15 väljub Viljandi Bussijaamast otsebuss interLANi toimumiskohta. Lisainfo väljumisaegade ja pealtvaatajate programmi kohta leiate siit.

Otseülekanne võrgupeost algab eeldatavalt reede õhtul kell 18 ning see on jälgitav siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!