19. õpetajate üleriigiline teatrifestival „Sillad” tulemas

31. jaan. 2017 Aili Kiin Viljandi gümnaasiumi õpetaja, põline korraldaja - Kommenteeri artiklit

Tänane maailm on muutunud karmiks. Aga loovuse, vaimuerksuse ja üleolekutundega saab muuta seda sõbralikumaks ja helgemaks. Seepärast on võtnud teatrifestival „Sillad” oma motoks „Teater on vihkamise vastand!”.

Õpetajate teatrifestival „Sillad” toimub Viljandis juba 19. korda. Ootame taas Viljandi Sakala keskusse teatrihuvilisi ja -tegijaid õpetajaid eri õppeasutustest 3. ja 4. märtsil. Üheskoos paar päeva tegutsedes ja end teistega võrreldes on päevade kese seotud näitekunsti ja draamaõpetuse eri võimaluste tutvustamisega. Ka publik on teretulnud kaasa elama ja pöialt hoidma. Olgu öeldud, et laval mitte ainult ei naerutata üksteist, vaid aastate jooksul oleme saanud osa nii igihaljast klassikast kui ka igapäevaelu draamadest, nii emotsionaalsetest tantsu- kui ka lauluetendustest, nii luulekavadest kui ka probleemirikkaist monotükkidest – igaüks neist on andnud omamoodi elamuse.

Teatrifestivalil „Sillad” esitatakse maksimaalselt 30-minutine mis tahes žanris etendus. Teavet on võimalik saada saidilt www.sillad.org.ee.

Olete oodatud ise sõnamaagiast tekkivat teatrirõõmu jagama ja ka kolleegidele kaasa elama!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!