Baltikumi suurim teadusfestival otsib kaaskorraldajaid

18. jaan. 2017 SA Teaduskeskus AHHAA - Kommenteeri artiklit

25.–29. septembrini toimuv Teadlaste Öö festival otsib taas sündmuskorraldajaid. Baltikumi suurima teadussündmuse programmi on oodatud panustama kõik haridus- ja teadusasutused, ettevõtted, muuseumid, külastuskeskused ning meelelahutusasutused. Kandideerimise tähtaeg on 5. veebruar.

Peakorraldaja Annika Vesselovi sõnul jätkab järjekorras 12. teadusfestivali peateema tuleviku lainel, kuid keskendub sellel korral rohkem teadustööga kaasnevatele eetilistele küsimustele.

„Tänavusel Teadlaste Öö festivalil uuritakse näiteks, milline peaks olema teadlase vastutus ühiskonnas, kuidas peaks reguleerima inimuuringuid või kas tehisintellekti arendamine võib ületada eetilisi piire? Need on vaid mõned küsimused, mis festivalinädala jooksul üles kerkivad,” tutvustas peakorraldaja.

Vesselov selgitas, et festivali eesmärk on tekitada inimestes huvi teaduses toimuva vastu. Samuti soovitakse huvilistele luua paremaid võimalusi Eesti teaduse ja teadlaste tööga tutvumiseks.

Registreerimine kaaskorraldajaks aadressil: www.teadlasteöö.ee/2017 või tof@ahhaa.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!