Esimene muuseumide ühine infopäev „Puust ja punaseks – õpetajate eri”

13. jaan. 2017 Eesti Ajaloomuuseum - Kommenteeri artiklit

Muuseumis on alati põnev. Foto: Eesti Ajaloomuuseum

 

Hea õpetaja!

Esimene muuseumide ühine infopäev „Puust ja punaseks – õpetajate eri” toimub 24. jaanuaril Eesti Ajaloomuuseumi Suurgildi hoones (Pikk 17, Tallinn) kella 14.00–15.30 ja jätkub näidisprogrammidega vanalinna muuseumides kella 16.00–18.00.

Infopäeval osalevad Eesti Ajaloomuuseum, Eesti Lastekirjanduse Keskus, Eesti Meremuuseum, Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseum, Eesti Teatri- ja Muusikamuuseum, Eesti Tervishoiumuuseum, Niguliste muuseum ja NUKU muuseum.

Programm

  • Kell 14.00 tervituskohv
  • Kell 14.30 oma kogemusi muuseumis õppimisest jagavad Anne Tiit­son Kadrioru saksa gümnaasiumist, Greete Toming Haljala gümnaasiumist, Ina Hannus Kiili gümnaasiumist, ajaloolane ja õpetaja Jaak Juske ning Huvitava Kool esindaja.

Kella 16.00–18.00 saavad õpetajad osaleda enda valitud muuseumide näidisharidusprogrammides (programmid lasteaiaõpetajatest gümnaasiumini). Õpetajad saavad valida endale huvipakkuva muuseumi ja osaleda seal toimuvas haridusprogrammis. Näidisharidusprogramme toimub kolm, iga tunni vahel on aega 15 minutit, et jõuda järgmisesse muuseumi.

I tund kella 16.00–16.30, II tund kella 16.45–17.15, III tund kella 17.30–18.00. Näidistundidesse registreerimine toimub infopäeva alguses.

NB! Infopäeval osalevaid õpetajaid ootavad üllatused! Välja loositakse kaheksa tasuta haridusprogrammi.

Infopäeva raames on võimalik broneerida haridusprogramme soodushinnaga.

OSAVÕTT TASUTA!

Info ja registreerimine www.ajaloomuuseum.ee.

Lisainfo: Eesti Ajaloomuuseumi pedagoog Kristi Paatsi, kristi.paatsi@ajaloomuuseum.ee või telefon 696 8633.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!