Kasvatusteaduslike tööde riiklikule konkursile saab töid esitada kuni 1. märtsini

26. jaan. 2017 Eesti teadusagentuur - Kommenteeri artiklit

2017. aasta kasvatusteaduslike tööde riiklikule konkursile saab töid  esitada kuni 1. märtsini (kaasa arvatud). Konkursi preemiafond on 8100 eurot. Preemiad antakse üle aprillis Tallinnas toimuval hariduskonverentsil.

Juhime teadustööde esitajate tähelepanu sellele, et osas kategooriates toimub konkurss üle aasta.

Sel aastal ootame töid järgnevates kategooriates:

          võõrkeeles publitseeritud teadustöö/artikkel,

          magistritöö,

          publitseeritud/aprobeeritud doktoritöö (Heino Liimetsa nimeline preemia),

          didaktilis-rakenduslik töö või õpik (üld-, kutse- ja kõrgharidusõpikud, mida täiendavad metoodilised juhendmaterjalid ja õpetajaraamat).

Kasvatusteaduslike tööde riiklik konkurss aitab esile tõsta ja tunnustada parimaid kasvatusteadlasi ning kasvatusteaduslikku uurimistööd laiemalt, õhutades uurimistulemuste publitseerimist ja tutvustamist õpetajatele ning kogu avalikkusele.

Esimene, toona Heino Liimetsa nimeline kasvatusteaduslike tööde konkurss toimus 1990. aastal. Konkursi üle veerandsaja-aastase ajaloo jooksul on tunnustatud sadu haridusteadlasi. Möödunud aastal esitati konkursile 39 teadustööd.

Aastast 2002 on konkursil riikliku konkursi staatus, seda korraldavad Eesti teadusagentuur ja Eesti akadeemilise pedagoogika selts,  rahastab haridus- ja teadusministeerium.

Konkursi veebileht.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!