Kuressaare ametikoolis saab õppima asuda viiel tsükliõppe erialal

10. jaan. 2017 Kuressaare ametikool - Kommenteeri artiklit

Kuressaare ametikoolis algas 9. jaanuarist talvine sisseastumisavalduste vastuvõtt viiel tsükliõppe erialal, esmakordselt saab õppima tulla kahele uuele disainierialale.

„Kutsun kõiki loovaid inimesi, kes soovivad meie maailma visuaalselt paremaks ja esteetilisemaks muuta, õppima liikuva graafika kujundajaks või kujundusgraafikuks,” sõnas ametikooli disaini õppesuuna juhtõpetaja Maila Juns-Veldre.

Veel saab õppima asuda pagari, spaateenindaja või hoolekandeasutuse praktikajuhendaja erialadel.

Praktikajuhendaja hoolekandeasutuses on jätkuõppe eriala, mis keskendub praktikantide ja uute töötajate juhendamisele eakate hooldusega tegelevates asutustes või mittetulundusühingutes.

Õppetöö on kõigil erialadel tsükliõppes ehk 4–5-päevaste tsüklitega keskmiselt kord kuus.

Sisseastumisavaldusi võetakse vastu tööpäeviti kella 8–17 kuni 27. jaanuarini. E-avalduse saab esitada ametikooli veebilehe kaudu.

Sisseastumisvestlused- ja katsed korraldatakse 30. ja 31. jaanuaril, õppetöö algab veebruarist.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!