Kuressaares toimub III huvihariduskonverents

27. jaan. 2017 Marii Kõrgesaar Kuressaare linnavalitsuse noorsootöö spetsialist, huvihariduskonverentsi projektijuht - Kommenteeri artiklit

Kuressaares toimub 27. ja 28. veebruaril III huvihariduskonverents „Mis tuuled puhuvad?”.

III üle-eestilisel huvihariduskonverentsil alapealkirjaga „Tuulte lood” esitame küsimuse, millised on tänapäeva noored, missugused on noorsootöö ja huvihariduse tööriistad ning kuidas neid kasutada. Räägime huvitegevuse riiklikust rahastamisest – riigi rollist ja kohaliku omavalitsuse ülesannetest, töö- ja väärtuskasvatusest ning noorte omaalgatustest. Lisaks toome teieni eri inimeste huvihariduse lood.

Pärast ettekannete kuulamist saab küsijana osaleda vestlusringis. Spetsialistide ja valdkonnas tunnustatud kõneisikute abiga saame eespool nimetatud küsimustel koos diskuteerida, mille tulemusel õpime üksteiste kogemustest, kuid selgitame välja ka valdkonna arendusvajadused. Õhtul pakutakse kõigile osalejatele lõõgastavat kultuuriprogrammi Saaremaa veskis.

Huvihariduskonverentsile ootame osalema huvikoolide pidajaid, sh kohalike omavalitsuste esindajaid, huvikoolide juhte, huviharidusjuhte ja -ametnikke, koolide huvijuhte, noorsootöötajaid, ringijuhendajaid ja kõiki teisi huvilisi.

Konverentsi ajakava ja muu olulise infoga saab tutvuda konverentsi kodulehel huviharidus.kuressaare.ee/huvihariduskonverents.

Konverentsi korraldab Kuressaare linnavalitsus.

Kohtumiseni konverentsil!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!