Õpilaste uurimistööde riiklikule konkursile saab töid esitada 1. märtsini 2017

30. jaan. 2017 Eesti teadusagentuur - Kommenteeri artiklit

Kutsume õpilasi esitama oma uurimistööd 2017. aasta õpilaste teadustööde riiklikule konkursile. Konkursitööde esitamise tähtaeg on 1. märtsil. Konkursitöid hinnatakse eraldi põhikooli- ja gümnaasiumiastmes. Lisaks õpilaste preemiatele on  rahaauhinnad ka esimese preemia pälvinud tööde juhendajatele. Preemiafond on 11 400 eurot.

Konkursi lõppvoor, kuhu kutsutakse kuni 100 parima töö autorid oma töid stendiettekannetena esitlema, toimub õpilaste teadusfestivalil 27. ja 28. aprillil Tallinna lauluväljakul. Preemiasaajad kuulutatakse välja festivali teisel päeval 28. aprillil.

Auhinnasaajate seast valitakse Eesti esindajad Euroopa Liidu noorte teadlaste konkursile ning rahvusvahelisele teadusmessile Intel ISEF Ameerika Ühendriikides. Lisaks osalemine noorte teadusnädalal Londonis, noorte teaduslaagris Šveitsi Alpides ja Šveitsi talendifoorumil.

Õpilasteadlasi ootab ka palju eriauhindu, eelmise aasta konkursil andsid eriauhindu välja enam kui 20 asutust: Eesti ajaloomuuseum, Eesti Energia, Eesti kirjandusmuuseum, Eesti loodusmuuseum, Eesti ornitoloogiaühing, Tallinna loomaaed, Tartu observatoorium, teaduskeskus AHHAA, tervise arengu instituut, Tallinna ülikool, Eesti maaülikool, Tartu ülikool, Eesti Loodus, Eesti Rahva Muuseum, Eesti teaduste akadeemia, Eesti tervishoiu muuseum, Energia Avastuskeskus, keskkonnaamet, keskkonnaministeerium, Tallinna tehnikaülikool, sotsiaalkindlustusamet, Eesti psühholoogide liit jt.

Rohkem teavet konkursi ja osalemistingimuste kohta saab Eesti teadusagentuuri veebilehelt.

Konkursitööde esitamise keskkond on avatud siin.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!