Ukraina haridustöötajad on Eestis külas

22. jaan. 2017 MTÜ Koolitus- ja Nõustamiskeskus HARED - Kommenteeri artiklit

Augustis alanud arengukoostöö programmi projekti „SCALE – jätkusuutlikkus ja kriisiohjamine aktiivõppe ja keskkonnateadlikkuse abil” raames on 23.‒27. jaanuarini Eestis õpivisiidil rühm Ukraina haridustöötajaid Lvivist ja Lvivi oblastist. Haridusasutuste direktorid ja haridusosakondade juhid tutvuvad Eesti lasteaedades ja koolides keskkonnahariduse korralduse, väärtuspõhise juhtimise ja kriisiohjamisega.

Haridustöötajad külastavad Tallinna lasteaeda Sinilind, eralasteaeda Naba, Tallinna reaalkooli, Saue gümnaasiumi, Kurtna lasteaeda-põhikooli, Peetri lasteaeda-põhikooli ja Tallinna perekeskust. Tallinna haridusametis tutvutakse kohaliku omavalitsuse ülesannetega koolipidajana.

Projekt „SCALE – jätkusuutlikkus ja kriisiohjamine aktiivõppe ja keskkonnateadlikkuse abil” keskendub Lvivi ja Lvivi oblasti 38 lasteaia ja kooli keskkonnaharidusliku tegevuse edendamisele, turvalise õpikeskkonna loomisele ning kriisist tingitud pingete leevendamise metoodika tutvustamisele lastevanematele, õpetajatele ja haridusametnikele. Kahe aasta jooksul toimub neli haridustöötajate ja lastevanemate õpivisiiti, kokku tutvub Eesti haridusasutuste hea kogemusega ligi 50 inimest.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!