Eesti krimikirjanike paremik osaleb homme Rahva Raamatu krimiõhtul

27. veebr. 2017 Rahva Raamat - Kommenteeri artiklit

Teisipäeval, 28. veebruaril kell 18 toimub Viru keskuse Rahva Raamatus krimikirjanduse vestlusring, kus osalevad krimikirjanikud Indrek Hargla, Katrin Pauts, Birk Rohelend ja krimiraamatute austaja ning värske Instagrami staar Ivo Linna. Vestlusringi juhib Mart Juur.
Õhtu tipneb kolme hinnalise Robert Galbraithi (J. K. Rowlingu pseudonüüm) autogrammiga raamatu „Kus on kurja kodu” väljaloosimisega! Loosis osalevad kõik veebruari jooksul krimiraamatuid ostnud kliendid. Autogramme annavad ka kõik kohale tulnud krimikirjanikud.
Krimiõhtu pärast ei jää seisma ka vastlad! Esimesed sada kohalejõudnud osalejat saavad väga erilise kriminaalse vastlakukli!

Indrek Hargla on Eesti tuntumaid ulme- ja krimikirjanikke. Tema apteeker Melchiori raamatud on Eesti üks läbi aegade loetuimaid krimisarju.
Katrin Pauts on endine Õhtulehe ajakirjanik, kelle sulest on äsja ilmunud kaks Eesti saartega seotud krimiromaani „Politseiniku tütar. Saaremaa põnevik” ja „Tulekandja. Muhumaa põnevik”.
Birk Rohelend on tuntud ka telesarja „Padjaklubi” autori ja stsenaristina. Populaarne „Sa pead suudlema Silvat” on tema viies romaan, Silva Stökeli kriminaalromaanide sarja avateos.

Robert Galbraith on Harry Potteri lugude sarja autori J. K. Rowlingu pseudonüüm, „Kus on kurja kodu” on tema kolmas Cormoran Strike’ist kõnelev krimiromaan. Sarja esimene raamat „Käo kukkumine” ilmus Varrakus 2014., teine osa, „Siidiuss”, 2015. aastal.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!