„Minu elu Tsukiinina” päevased seansid kinos Sõprus

28. veebr. 2017 - Kommenteeri artiklit

„Minu elu Tsukiinina” pealelugemisega seansid toimuvad väikestele filmisõpradele 13. märtsil kell 10 ning 16. ja 17. märtsil kell 11. Loevad Tambet Tuisk ja Karin Rask. Veidi suurematele kinofännidele toimuvad seansid 14. ja 15. märtsil kell 13 prantsuse keeles eesti ning vene subtiitritega.

Claude Barrasi filmi teemavalik on lastefilmile ebatavaline, aga „Tsukiini” näitab, kuidas väiksed lapsed suudavad raskustest hoolimata näha maailma helgemat poolt, olla solidaarsed üksteisega ja saada oma elu kangelasteks. „Minu elu Tsukiinina” on lugu üheksa-aastasest poisist hüüdnimega Tsukiini. Pärast ema ootamatut surma sõbruneb Tsukiini heasüdamliku politseiniku Raymondiga, kes saadab Tsukiini lastekodusse, kus ootavad teda uued sõbrad. Sõbrad on särtsakad, positiivsed ning erksa kujutlusvõimega. Elu on kohati kurb, aga ka täis seiklusi ja armastust.

Pilet õpilastele 3 eurot, õpetajatele tasuta! Seanssidele on vajalik eelnevalt registreeruda aadressil kadri@kinosoprus.ee.

Filmi info.

Filmi treiler:


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!