„Noorte luuleprõmm 2017” võitjad on selgunud

20. veebr. 2017 Tartu Oskar Lutsu nimeline linnaraamatukogu - Kommenteeri artiklit

17. veebruaril toimusid Tartus Intellektika messil esmakordselt koolinoorte üleriigilised meistrivõistlused „Noorte luuleprõmm 2017”. Luule võistulugemisele kogunes 26 noort üle Eesti, kes võistlesid kolmes vanusegrupis.

Kuni 11-aastased

I Elise Belov, Luunja keskkool

II Aleksejs Kazins, Priimetsa kool

III Liisa Marii Mathisen, Keila kool

12–15-aastased

I Rahel Ariel Kaur, Võru Kreutzwaldi kool

II Helena Kont, Tartu Tamme kool

III Getter Mägi, Kehra gümnaasium

16–19-aastased

I Karl Cristoph Rebane, Lääne ühisgümnaasium

II Marcus Müürsepp, Võru gümnaasium

III Liine Palu, Viljandi gümnaasium

Luuleprõmmi korraldasid Tartu linnaraamatukogu ja Eesti kirjanike liidu Tartu osakond.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!