Õpetaja peab jääma!

17. veebr. 2017 - Kommenteeri artiklit

Õpilased, õpetajad, lapsevanemad ning kõik haridusega seotud inimesed on oodatud haridusteemadel kaasa mõtlema VAT EKSTRA vestlusringi, mis on seotud VAT Teatri lavastusega „Müller peab lahkuma!” ja kannab pealkirja: „VAT EKSTRA: Müller peab jääma!”. Õhus olevad teemad on kõiki kooliga seotud inimesi puudutavad ja päevakajalised: milliseks maailmaks peab õpetaja lapsi ette valmistama? Kas haridussüsteem toetab pedagoogi ponnistusi või loobib hoopis kaikaid kodaraisse? Kuivõrd peab pedagoog kiirelt teisenevas maailmas ise muutuma? Mida saab lapsevanem temalt nõuda ja millal peaks hoopis õpetajale appi tulema? Mida õpilane kõigest sellest mõtleb?

Vestlusring toimub 2. märtsil kell 18 rahvusraamatukogu Teatrisaalis. Sissepääs kõigile prii! Lähemalt VAT Teatri kodulehel: ja Facebookis.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!