Sõbrapäeva tassimüük Hopneri majas

10. veebr. 2017 Hopneri Maja - Kommenteeri artiklit

13. veebruar kella 13‒19 toimub Hopneri maja ajaloolises Diele saalis sõbrapäeva tassimüük (sissepääs Vanaturu kaela poolsest küljest).

Eesti kunstiakadeemia keraamikatudengite traditsiooniline tassimüük on toimunud juba aastaid, otsides selleks erinevaid põnevaid müügipaiku Tallinnas. Oma originaalset loomingut pakub kümmekond tudengit, sekka mõni magistrand, vilistlane ja õppejõud. Lisaks tassidele on valikus ka kauneid keraamilisi ehteid.

Tule meile külla ja soeta ainulaadne kingitus heale sõbrale või kallile inimesele!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!