Tallinna ülikooli Rakvere kolledž kutsub konverentsile

10. veebr. 2017 Lehte Tuuling TLÜ Rakvere kolledži alushariduse ­pedagoogi õppekava koordinaator - Kommenteeri artiklit

Konverents „45 aastat lasteaiaõpetajate koolitamisest Rakveres” toimub Rakvere Rohuaia lasteaias 10. märtsil kella 9.30–17.30-ni.

Ootame oma koolikaaslastega kohtuma kõiki Rakvere pedagoogikakooli ja Rakvere kolledži vilistlasi, õpetajaid ja õppejõude. Oodatud on kõik alusharidusega seotud inimesed üle Eesti. Lisaks huvitavatele ettekannetele on kavas vestlusring teemal, milline peaks olema hea lasteaiaõpetaja.

Korraldajate suur soov on koguda kõigi lasteaiaõpetajate ja juhtide mälestusi õpinguaegadest Rakvere pedagoogikakoolis või Rakvere kolledžis.

Pange oma mõtted ja mälestused kirja ning saatke ka toredaid pilte 20. veebruariks aadressil lehte@tlu.ee.

Konverentsi kava konverents2017.weebly.com.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!