TTÜ Mektory kutsub ettevõtlushuvilisi noori kirega oma äri alustama

20. veebr. 2017 TTÜ Mektory - Kommenteeri artiklit

Täna, 20. veebruaril käivitub kolmandat hooaega Tallinna tehnikaülikooli innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuse Mektory äriideede arenguprogramm STARTERtech. Avalöök keskendub kirglikkusele kui ettevõtluses läbilöömise olulisele komponendile, tuletamaks noortele meelde, millest kõik alguse saab.

Esmakordselt keskendub STARTERtech programm start-up-meeskondadele, kellel on juba idee, kuid kes ei oska sellega edasi minna. Ettevõtlushuvilised saavad võimaluse arendada mentorite ja ekspertide toel oma äriidee esimeste klientide ja prototüüpideni. Inspiratsiooni oma ideid kirega edasi arendada pakuvad avaüritusel koomik Louis Zezeran, laulja ja spordientusiast Uku Suviste, koolinoorte äriideede konkursi Bright Minds võitjad Jaanus ja Hendrik Tomson, investeerimisguru Jaak Roosaare ja majandusekspert Kristjan Lepik.

STARTERtech äriideede arenguprogramm toimub kahel korral aastas – kevadel ja sügisel. Osalema on oodatud tehnoloogiavaldkonna ettevõtlusest huvitatud noored ülikoolidest, rakenduskõrg- ja kutsekoolidest ning gümnaasiumidest. Nelja kuu pikkune programm pakub uusettevõtlusega seotud koolitusi ja loenguid oma ala ekspertidelt, mentorite tuge ja järjepidevat tagasisidet. Programmi viiakse läbi inglise keeles ja osalemine on õppuritele tasuta.

TTÜ Mektory STARTERtech Advanced tegevuste avalöök antakse esmaspäeval, 20. veebruaril TTÜ Mektorys (Raja 15) kell 17.30. Päevakava ja programmi tutvustuse leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!