Alustavat õpetajat toetavad koolid 2017

31. märts 2017 Triin Noorkõiv alustavat õpetajat toetava liikumise algatusrühma liige - Kommenteeri artiklit

Alustavat õpetajat enim toetanud koolide juhid ja žürii liikmed preemiate üleandmisel Tallinna lennujaamas. Keskel auhindadega Marjeta Venno (Tartu erakool), Sirje Toomla (Haabneeme kool), Pavel Alonov (Pae gümnaasium). Foto: Raivo Juurak

 

Veebruaris kutsusime hiljuti alustanud õpetajaid tunnustama oma koole, kui need on aidanud neil õpetajaametisse sisse elada. Kokku saime infot 41 õpetajalt 30 kooli kohta üle Eesti. Seejärel alustas tööd žürii, kelle ülesanne oli analüüsida kirjeldatud praktikaid ning valida välja koolid, kelle tegevust üle riigi teistele eeskujuks tuua. Reedel, 24. märtsil kuulutasime koos partnerite ja toetajatega auhinnasaajad välja.

Peapreemia ja TLÜ eripreemia sai Haabneeme kool. Auhinnaks ootab Eesti personalijuhtimise ühing PARE Haabneeme kooli direktorit Sirje Toomlat XXV PARE personalijuhtimise aastakonverentsile „Päev pärast homset”. Avatud Meele Instituut tänab ja tunnustab Haabneeme kooli neljatunnise õpiüritusega, mis on kujundatud otseselt kooli vajadusi arvestades.

Teise preemia ning EHL-i eripreemia sai Tallinna Pae gümnaasium. Auhinnaks ootab Pärnu Konverentside direktor Izabella Riitsaart Pärnu juhtimiskonverentsile „Koostöö ja konkurents”. Tunnustuse võttis direktori esindajana vastu Pavel Alonov.

Kolmanda preemia sai Tartu erakool. Auhinnaks ootavad Areng.ee ja Fastleader Tartu erakooli direktorit Marjeta Vennot Uue Ajastu konverentsile „Z-generatsioon tööl – kuidas nad mõtlevad, töötavad ja õpivad?”.

Innustuspreemia sai Viimsi kool. Kooli direktorit Karmen Pauli aitas tunnustada Lennart Meri Tallinna lennujaam.

Koolijuhtide ühenduse eripreemia sai Lümanda põhikool.

Õpetajate liidu eripreemia pälvis Paikuse põhikool.

Palju õnne kõigile tunnustatud koolidele!

Täname koostööpartnereid: Pärnu Konverentse, Eesti personalijuhtimise ühingut, SA Omanäolise Kooli Arenduskeskust, Eesti tööandjate keskliitu, Eesti kaubandus-tööstuskoda, Areng.ee-d ja Fastleader.com-i, TLÜ-d, EKJÜ-d ja Lennart Meri Tallinna lennujaama.

Täname žürii liikmeid: EHL-i juhatuse esimeest Reemo Voltrit, EÕL-i juhatuse esimeest Margit Timakovi, Eesti õpilasesinduste liidu juhatuse esimeest Andreanne Kallast, EKJÜ esindajate kogu liiget Heidi Uustalu, TLÜ haridusinnovatsiooni keskuse õpetajate akadeemia kutseaasta projektijuhti Sirje Ideoni, TÜ haridusteaduste instituudi õpetajate täienduskoolitus- ja kutseaasta keskuse juhatajat Anne Raami, HTM-i õpetajaosakonna juhatajat Kristi Mikiveri, personalijuhtimise eksperti ja juhtide arengu toetajat Riina Vartsi.

Vaata ka http://alustavatopetajattoetavkool.blogspot.com.ee/Alustav õpetaja.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!