EBS-i konverents „Tööandjate ülikool” keskendub usalduse teemale

8. märts 2017 Estonian Business School - EBS-i konverents „Tööandjate ülikool” keskendub usalduse teemale kommenteerimine on välja lülitatud

20. aprillil toimub EBS-is konverents „Tööandjate ülikool”, mis keskendub teemale „Usaldus juhtimises”. Konverentsi peaesineja on maailma tippjuhtide ja tippsportlaste treenerite coach John Blakey, kelle raamatu „The Trusted Executive” eksklusiivset eestikeelset tiraaži konverentsil esitletakse.

Lisaks Blakeyle esinevad konverentsil õiguskantsler Ülle Madise, Europarlamendi liige Marju Lauristin ning tippsportlane Ott Kiivikas.  Konverentsi lõpetab tööandjate paneeldiskussioon, mida juhib EBS-i juhtimise õppetooli lektor ja EAS-i nõukogu liige Anto Liivat.

EBS-i juhtimise õppetooli juhataja professor Ruth Alase sõnul on sel aastal esmakordselt toimuvast konverentsist plaanis luua traditsioon, mille raames igal aastal koos tööandjatega aktuaalseid teemasid arutatakse ning antakse välja juhtimisvaldkonnas oluline eesti keelde tõlgitud raamat.

  1. aasta konverents toimub 20. aprillil EBS-is ja keskendub usaldusele juhtimises. Konverentsi pääsmeid saab soetada EBSi veebilehel.