Eesti põllumajandusmuuseumi emakeelepäeva üritused

9. märts 2017 Eesti põllumajandusmuuseum - Kommenteeri artiklit

Kutsume Teid 14. märtsil Eesti põllumajandusmuuseumisse, et üheskoos haruldase ja ilusa eesti keele üle uhkust tunda, mängida sõnamänge püsinäitusel, kohtuda kunstnikuga ning osaleda õpitubades!

Kell 14 saavad külastajad mängida põnevat sõnamängu püsinäitusel, mille kaudu kogutakse uusi keeleteadmisi. Seejärel siirdutakse lauta, et vaadata muuseumi koduloomi ja programmi lõpuks valmistatakse õpikojas dekupaažtehnikas järjehoidja ning kaunistatakse see ühe kõige ilusama eestikeelse lausega.

Kell 16 jätkub emakeelepäev vahamaalide näitusel mõisahäärberis, kus vestlusringis kunstnik Mari Jõgistega räägitakse tema maalide sünniloost, vaagitakse kunsti ja elu seoseid ning tehakse lühiretk muuseumi mesinduse näitusele. Puhtas eesti keeles läbiviidav üritus pakub ka väga erilist osaluskogemust töötoas ajaloolise maalitehnika – vahamaali alal.

Ootame Teid!


Pärastlõunane programm: 3 eurot.
Programmis saab osaleda eelregistreerimisega.

Anna-Kristina Rätsep

anna-kristina.ratsep@epm.ee

Tel 738 3816 või +372 5661 1245

Õhtune programm: 6 eurot.

Reeli Kõiv

reeli.koiv@epm.ee

Tel 738 3821


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!