Eesti võitis eriolümpial esimesed medalid

22. märts 2017 EO Eesti ühendus - Kommenteeri artiklit

Eile said eestlased Ramsaus toimunud suusavõistlustel oma esimese medali. Kaarina Igo Vaeküla koolist võitis 5 km vabatehnika suusatamises hõbemedali. „Sõit oli raske, rada pehme, aga Kaarina andis endast parima ja raja ääres ergutati kõiki sportlasi võrdselt – see andis jõudu,” rõõmustas eriolümpia spordidirektor Siret Kruk sportlase edu üle. Michael Tarankov sai samal distantsil viienda koha.

Täna tuli medalilisa 1 km vabatehnika suusatamises. Hanti Sep (Vaeküla kool) sai kulla, Grete Soolo (Lahmuse kool) hõbeda ja Laura Viidemann (Kosejõe kool) pronksi. Kõik võistlesid eri divisjonides.

Grazis toimuvatel saalihoki võistlustel mängib Eesti meeskond tugevuselt teises divisjonis. Alagrupimängudes on võetud kaks võitu ning kolmel korral on tuntud ka kaotusekibedust. Võidetud on Šveitsi 2. meeskonda 9:1 ja Horvaatiat 10:1, kaotatud Lätile 3:7, Rootsile 12:2 ja Taanile 4:2. Enne finaalmänge toimub veel üks divisjoneerimine, kus tasemed ühtlustatakse ning seejärel algavad juba kohamängud.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!