Homme toimub Tartu ülikooli aulas rektorikandidaatide väitluskoosolek

8. märts 2017 - Kommenteeri artiklit

Neljapäeval, 9. märtsil algusega kell 16.15 kohtuvad ülikooli aulas Tartu ülikooli rektoriks kandideerivad professorid Volli Kalm ja Margit Sutrop, et avalikul väitluskoosolekul debateerida ja vastata küsimustele.
Debati käigus saavad nad vastata ülikoolipere küsimustele, avada oma seisukohti ülikooli edasist arengut ning Eesti kõrgharidust ja teadust puudutavatel teemadel, enne kui valimiskogu teeb 30. märtsil oma valiku.

Väitlust juhib valimiskomisjoni esimees professor Priit Kaasik.

Väitluskoosolekut saab reaalajas jälgida UTTV kaudu. Väitluskoosolek sünkroontõlgitakse ka viipekeelde.

Üritusele on oodatud kõik huvilised.

Rektori valimiskoosolek toimub TÜ aulas 30. märtsil algusega kell 12. Rektori valib valimiskogu, kuhu kuuluvad kõik ülikooli nõukogu ja senati liikmed, valdkondade nõukogude ja üliõpilasesinduse liikmed ning kõik ülikooli professorid ja juhtivteadurid, kelle töökoormus ülikoolis on vähemalt 20 tundi nädalas.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!