Ida-Virumaale tekib leiutajate päeval robotite maa

7. märts 2017 TTÜ Virumaa kolledž - Kommenteeri artiklit

11. märtsil toimub TTÜ Virumaa kolledžis leiutajate päev.

Ürituse külalisi ootavad töötoad, arutelud suurte leiutajatega, robotite maa ning tutvumine uue telesaate „TECHnolik” peategelastega.

Lapsed vanuses 6–13 aastat saavad uurida uusi tehnoloogiaid Ahhaa keskuse ja TTÜ Virumaa kolledži parimate leiutajatega ning arutada maailma asju TTÜ professoritega. 14–19-aastaste õpilaste jaoks toimub interaktiivne programm „Leiutaja-ettevõtja”, mille viivad läbi TTÜ innovatsioonikeskuse Mektory äriideede konkurss “Bright Minds”, ning Tartu ülikooli Narva kolledži programm E-Lab.

Leiutajate päeva osalejad näevad uue venekeelse telesaade „TECHnolik” esilinastust. Saade räägib uuematest tehnoloogiatest ning nende rakendusest maailmas ja Eestis.

„Oluline on, et noored televaatajad ning meie üritustel osalejad saaksid aru, et uued tehnoloogiad ei ole muinasjutt või ulmefilm – see on tänapäev, kus me elame!” ütles „TECHnoliku” peaprodutsent Jana Pavlenkova.

Leiutajate päev toimub 11. märtsil kella 10–14 TTÜ Virumaa kolledžis aadressil Järveküla tee 75, Kohtla-Järve. Osalemine on ainult eelregistreerimisel.

Projektiga tutvuda ning leiutajate päevale registreeruda saab aadressil www.inidaviru.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!