Jäädvusta imelist nukuteatrimaailma!

24. märts 2017 Harry Gustavson UNIMA Eesti keskus - Kommenteeri artiklit

Rahvusvahelise nukuteatrite ühenduse UNIMA Eesti keskus kutsub üles kõiki lapsi, kes armastavad nukuteatrit ja nukku – palun kirjutage ja joonistage meile oma elamustest seoses nukuga. Püüdke kirjutada hästi lühidalt, mida nukk teie jaoks tähendab. Pange kirja kõige olulisem, mis tuleb meelde, kui kuulete sõna nukk, kümnest reast piisab. Kellele meeldib joonistada, palun saatke meile oma joonistus.

Ootame laste kirjutisi ja joonistusi hiljemalt 10. aprilliks e-aadressil ­unima.eesti@gmail.com või paberil tavapostiga aadressil UNIMA Eesti keskus, Lai 1, 13511 Tallinn.

Valiku huvitavamatest töödest saadab UNIMA Eesti keskus edasi UNIMA peakorterisse, mis asub Charleville-Mézières’s Prantsusmaal. 17.–24. septembrini toimub seal ülemaailmne nukuteatrite festival. Festivaliga samal ajal toimuvale näitusele pannakse välja kõik üle maailma sinna saadetud laste kirjutised ja joonistused. Tore ju, kui seal on ka Eesti laste töid!

Kirjutise või joonistusega koos saatke palun töö autori andmed: kooli, lasteaia, huvikeskuse või huvikooli nimi ja aadress; klass; lapse nimi; õpetaja nimi; vanus; rahvus; telefon, meiliaadress ning foto, millel laps on oma kirjutise või joonistusega, ning vanemate luba foto avaldamiseks meedias.

Jääme teie kirjutisi ja joonistusi põnevusega ootama.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!