Kaheksa kooli jagavad täna veebi teel kogemusi, kuidas arendada kooli õppekava koos kogukonnaga

23. märts 2017 HTM - Kommenteeri artiklit

Täna hommikust lõunani on võimalik Tartu ülikooli TV kaudu jälgida Huvitava Kooli veebiseminari, kus kaheksa kooli esindajad räägivad oma kogemuse põhjal, kuidas kogukonda kaasates arendada kooli õppekava.

„Veebiseminar on suunatud kõikidele, kes soovivad kaasa aidata oma kogukonna ja seal asuva kooli sidumisele ja edendamisele,” sõnas algatuste Huvitav Kool eestvedaja Pille Liblik, lisades, et kõikides koolides on tehtud head tööd. „Need on kogemused, millest on võimalus kasu lõigata ka teistel,” ütles Liblik.

Veebiseminari esinejad osalesid möödunud aastal algatuse Huvitav Kool ja SA Innove korraldatud projektikonkursil ning said toetust tegevusteks, mis aitasid neil koos kogukonnaga kooli õppekava arendada. Täna tutvustavad koolid oma tegevusi, nende planeerimisprotsessi ja tulemusi.

Üles astuvad Haanja kool, Häädemeeste kool, Narva keeltelütseum, Narva Paju kool, Sinimäe põhikool, Tamsalu gümnaasium, Vastseliina gümnaasium, Viljandi gümnaasium.

Veebiseminarist saab osa võtta Tartu ülikooli televisiooni UTTV kaudu kõikjal üle Eesti. Sündmust võib jälgida nii reaalajas kui ka hiljem järele vaadata. Lisaks on võimalik esitada seminari ajal veebirakenduse kaudu esinejatele küsimusi.

Ajakava ja lisainfo.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!