Kutseõppe edendamise ühing valis uue juhatuse

20. märts 2017 EKEÜ - Kommenteeri artiklit

15. märtsil toimus Eesti kutseõppe edendamise ühingu (EKEÜ) üldkoosolek, kus tehti kokkuvõtteid 2016. aasta tulemustest ja valiti uus juhatus. Kuulati Sataedu direktori Matti Isokallio ettekannet. Matti Isokallio on ühtlasi Soome ametikoolide ühenduse AMKE esitatud esindaja EUproVET-is. Matti Isokallio kutsus EKEÜ-d üles ühinema üleeuroopalise organisatsiooniga.

EKEÜ põhitegevus on edendada kutseharidust koostöös tööandjate, töövõtjate ja teiste organisatsioonide ning riigiasutustega. EKEÜ 108 liikme seas on kutseõppeasutuste juhte, haridusametnikke ning teiste sidusorganisatsioonide asjatundjaid, ettevõtjaid ja ettevõtlusorganisatsioonide esindajaid

EKEÜ juhatuse esimeheks valiti Viljandi kutseõpekeskuse direktor Tarmo Loodus ja liikmeteks Võrumaa kutsehariduskeskuse direktor Tanel Linnus, Tartu kunstikooli direktor Kadi Kreis, Tartu kutsehariduskeskuse direktor Andrus Mõttus, Tallinna majanduskoolil direktor Triin Laasi, Pärnumaa kutsehariduskeskuse direktor Riina Müürsepp, Tallinna teeninduskooli direktor Meeli Kaldma, Luua metsanduskooli direktor Haana Zuba-Reinsalu ja Tallinna tööstushariduskeskuse direktor Paul Alekand.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!