Narva lasteülikooli Tartu loengutes ainult mehed!

15. märts 2017 Tartu ülikooli Narva kolledž - Kommenteeri artiklit

Narva lasteülikooli Tartu loengud toimuvad kevadisel koolivaheajal. Esmaspäeval, 20. märtsil kell 14 räägib etnoloog Aimar Ventsel alkoholist; kell 15 kivivana Enn Käiss maavaradest. Kolmapäeval, 22. märtsil kell 14 jutustab arheoloog Eero Heinloo maa seest leitud mänguasjadest ja kell 15 füüsik Jaak Kikas peeglitest ja peegeldustest. Loengud toimuvad Tartu ülikooli peahoones Senati saalis.

Narva lasteülikool ootab oma loengutesse lapsi vanuses 8–12. Registreerumine lasteülikooli kodulehel. Loenguid näeb ka otseülekande ja salvestusena uttv.ee-s.

Narva lasteülikool on Eesti esimene lasteülikool, mis asutati 2007. aastal ja seda on tunnustatud Eesti teaduse populariseerimise auhinnaga. Narva lasteülikool kuulub Euroopa lasteülikoolide võrgustikku. Käesoleva õppeaasta tegevust toetab hasartmängumaksu nõukogu.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!