„Noorele meistrile” tasuta bussiga!

30. märts 2017 SA Innove - Kommenteeri artiklit

6. aprillini saavad iga maakonna koolid registreerida end tasuta bussitranspordile, mis viib kutsevõistlusele „Noor meister 2017”.

SA Innove tagab igast maakonnast bussitranspordi Tallinna ja tagasi. Oma bussisoovist palun märku anda hiljemalt neljapäevaks, 6. aprilliks „Noore meistri” kodulehel.

4. ja 5. mail toimub Eesti Näituste messikeskuses (Pirita tee 28, Tallinn) kutsehariduse suursündmus „Noor meister 2017”. Üritus toob kokku kutsekoolid ja erialavaliku ees seisvad õpilased üldhariduskoolidest üle Eesti. Kahel päeval toimuvad kutseharidusmess, noorte meistrite kutsevõistlused 32 erialal ning 10 töötuba ametite proovimiseks. Tasuta bussitranspordile saab registreerida 6. aprillini „Noore meistri” kodulehel.

„Noor meister 2017” on mõeldud üldhariduskoolide õpilastele ja noortele, kel seisab ees erialavalik. Kutsehariduse mitmekülgseid õppimisvõimalusi on messil tutvustamas 28 kutse- ja rakenduskõrgkooli.

Teiselt poolt toob „Noor meister 2017” kokku kutsekoolide säravamad õpilased, et erialavõistlustel mõõtu võtta. 32 erialal võistlevad ligi 400 noort meistrit, teiste seas noored elektroonikud, ehituspuusepad, aednikud, hooldustöötajad, IT-spetsialistid, juuksurid, keevitajad, kokad ja paljud teised.

SA Innove kutsehariduse maine valdkonnajuht Kristel Mõistus: „Noor meister” on hea koht, kus õpilased saavad kohtuda kutseõppuritega, jälgida nende erialaseid tegemisi ning leida nii ka endale sobiva eriala. Tänavune „Noor meister” on läbi aegade suurim – ootame üle 10 000 osaleja ja hoolitseme selle eest, et kõigile oleks midagi põnevat. Samuti oleme koostöös Rajaleidja võrgustikuga koostanud õppematerjalid, mis aitaksid õpilastel üritusest maksimumi võtta.”

Uksed on külalistele avatud mõlemal päeval kella 10–18. Üritus on külastajatele tasuta ning eelnevalt registreerima ei pea. Lisainfo siin.

Kutsehariduse suursündmust korraldab SA Innove ning läbiviimist toetavad haridus- ja teadusministeerium ning Euroopa sotsiaalfond. „Noor meister 2017” suurtoetajad on BLRT Grupp, Makita ja Tallink Hotels.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!