Rakveres on tulekul laste ja noorte teatripäev

3. märts 2017 - Kommenteeri artiklit

Kolmandat korda aset leidev koolinoorte teatripäev toimub seekord 14. märtsil Rakvere teatris. Päeva eesmärk on näidata Lääne-Virumaa lastele ühe päeva jooksul võimalikult palju etenduskunstide vorme (klassikaline sõnalavastus, ballett, ooper, nukuteater) ja tutvustada teatriameteid, mis saalist vaadatuna jäävad teinekord märkamatuks.

Lastel on võimalus piiluda lava taha ning osaleda töötubades, mis algavad juba kell 9 hommikul. Kavas on lavatehnika, valguse, heli, grimmi ja butafooria töötoad.

Päeva jooksul saab näha lavastusi, mille toovad publikuni rahvusooper Estonia, Kuressaare linnateater, NUKU, Vanemuine, VAT Teater, vene teater ja Von Krahli teater. Päeva lõpetab Rakvere teatri lavastus „Thijl Ulenspiegel”, Viljandi kultuuriakadeemia teatrikunsti 11. lennu diplomitöö, mis algab kell 15 suures saalis.

Külalisetendused toimuvad Rakvere teatri suures ja väikeses saalis, Teatrikinos ja rahvamajas.

Etendused ja töötoad on kõigile tasuta!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!