Rohkem teatrit – rohkem üllatusi

6. märts 2017 Rakvere teater - Kommenteeri artiklit

6. märtsil algas Rakvere teatri kevadine piletimüügikampaania „Rohkem teatrit – rohkem üllatusi”. Rohkem teatrit saab sellepärast, et kõik märtsist maini piletid on 6.–9. märtsini müügil soodushinnaga 12 eurot.

Rohkem üllatusi saab sellepärast, et iga statsionaari etendusele ostetud piletiga võib kaasa tulla üllatus. Üle 250 üllatuse panevad välja meie koostööpartnerid Põhjakeskus, Arkna mõis, Pätsi kohvik, Vinni spordikompleks, hotell Wesenbergh ning meie näitlejad Ülle Lichtfeldt ning Anneli Rahkema. Loosi lähevad Arkna mõisatuur koos kinkekotiga, 15 Põhjakeskuse 10-eurost kinkekaarti, 3 Pätsi kinkekotti hea ja paremaga, hotell Wesenberghi 4 õhtusööki kahele, Vinni spordikompleksi ujula ja saunade või jõusaali külastused, Ülle Lichtfeldti seene- ja muud hoidised ning Anneli Rahkema taimeteed.

Rohked teatriüllatused sisaldavad pildistamist koos trupiga, etenduse tasuta kavasid, kohvi ja kooki kahele Teatrikohvikus ning tipnevad terve hooaja uuslavastuste vabapääsmega kahele. Elamused on garanteeritud.

12-euroseid pileteid müüakse esmaspäevast neljapäevani, 6.–9. märtsini. Soodsamad on märtsist maini etenduste piletid Rakvere teatri etendustele üle Eesti. Üllatused on peidetud statsionaaris ehk Rakvere kodusaalis toimuvate etenduste piletite alla.

Soodustus ei kehti eelnevatele broneeringutele, lasteetendustele ning suvelavastustele. Sooduskampaania ajal broneeritud piletid palume välja osta hiljemalt 9. märtsiks.

Vali endale sobiv etendus mängukavast. Sooduspileteid saab osta kõigist Piletimaailma müügikohtadest ning internetist piletimaailm.com, Rakveres Kroonikeskuse Selveri ja Põhjakeskuse Rimi infost. Rakvere teatri kassa on avatud E–R kl 12–16, pileteid müüb ka teatrikohvikus iga päev kl 9–23. Info ja broneerimine iga päev kl 9–22 tel 329 5444.

Lisainfo www.rakvereteater.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!