“Somnambuul” kutsub vestlema

17. märts 2017 Rakvere teater - Kommenteeri artiklit

Sulev Keedus. Foto: Allan Proosa

 

Laupäeval, 18. märtsil  leiab Rakvere teatris aset järjekordne vestlusõhtu. Seekord annab  ainest dialoogiks lavastus „Somnambuul”. Külas on  kirjandusteadlane ja Tallinna ülikooli kultuuriteooria professor Tiina Kirss ning lavastaja Sulev Keedus. Vaatluse all on  ajaloolised teemad  ‒ aasta 1944, põgenemine, sõda. Vestlust juhib Erni Kask. Etendus algab kell 16, vestluse algusaeg orienteeruvalt  kell 20 Rakvere Teatri väikese maja kohvikus.

Vestlusele saab tulla ka siis, kui etendust ei vaata. Osavõtt tasuta.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!