Suure Scrabble’i ja salakirjade lahendamise võistlus

3. märts 2017 - Kommenteeri artiklit

14. märtsil tähistatakse Tartus emakeelepäeva suure Scrabble’i ja salakirjade lahendamise võistlusega, kus jõudu proovivad Karlova ja Reiniku kooli õpilased. Võistlus toimub kella 13‒15 Lina tänav 2. Osalevad 4.‒9. klassi viieliikmelised võistkonnad.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!