Tallinna lasteaiad esinevad teatrifestivalil „Kanutiaia kann”

10. märts 2017 Tallinna Kanutiaia huvikool - Kommenteeri artiklit

 

Neljapäeval, 16. märtsil kell 9.20 avatakse Tallinna Kanutiaia huvikoolis (Aia t 12) XVI Tallinna laste teatrifestival „Kanutiaia kann”. 

Traditsioonilisel neli päeva kestval teatrifestivalil astub lavale 46 näitetruppi lasteaedadest. Pisikesed näitlejad koos tublide õpetajatega on ette valmistanud nii omaloomingut kui ka klassikalisi muinaslugusid.

Etendusi vaatab lisaks publikule ka žürii, kes annab lavastajatele-juhendajatele tagasidet. Vaatama ja kaasa elama on oodatud kõik huvilised – lastega pered, õpilased, õpetajad koolidest ja lasteaedadest, vanaemad ja vanaisad.

Ajakava vaata siit.

Sissepääs on tasuta.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!