Tallinnasse tuleb prantsuse illustraator ja kirjanik Benjamin Chaud

10. märts 2017 Prantsuse Instituut - Kommenteeri artiklit

Benjamin Chaud.

13. ja 14. märtsil on Eestis armastatud prantsuse noorsookirjanduse autor ja illustraator Benjamin Chaud. Kirjastuselt Draakon ja Kuu on eesti keeles tema sulest ilmunud „Ma ei teinud oma kodutööd, sellepärast, et …”, „Teel kooli juhtus üks kummaline lugu” ja „Kogu tõde minu vapustavast suvest”.

Esmaspäeval, 13. märtsil kell 16 toimub lastekirjanduse keskuses (Pikk 73) kirjanduslik pärastlõuna: Benjamin Chaud kohtub lugejatega, tutvustab oma loomingut, joonistab ja vastab huviliste küsimustele. Kohtumine toimub inglise keeles.

Teisipäeval, 14. märtsil, kell 16 kohtub Chaud kõikide väikeste lugejatega  Prantsuse Instituudis. NB! Kohtumine toimub prantsuse keeles.

Benjamin Chaud sündis väikeses külakeses Alpides. Ta on õppinud joonistamist Pariisis ja Strasbourgis Claude Lapointe’i käe all.

Benjamin Chaud on illustreerinud kirjastustele Bayard, Albin Michel, Actes Sud, Nathan. Ta elab ja töötab Pariisis.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!