Tartu kõrgem kunstikool tutvustab homsel lahtiste uste päeval sisseastumiseksameid

21. märts 2017 Tartu kõrgem kunstikool - Kommenteeri artiklit

Homme, 22. märtsil toimub Tartu kõrgema kunstikooli lahtiste uste päev ning algab sisseastumisavalduste vastuvõtt. Sel aastal tutvustatakse esmakordselt lahtiste uste päeval erialaosakondades sisseastumiseksameid, mille alusel moodustub pingerida kõrgkooli õppima asumiseks.

Lahtiste uste päeva üritus algab kl 10 galeriis Noorus infomessiga, kus jagavad infot osakondade tudengid. Seejärel tutvustab rektor Vallo Nuust kõrgkooli ja erialasid ning üliõpilasesindus räägib tudengielust. Avatud on erialasid tutvustav näitus.

Tartu kõrgema kunstikooli õppehoonetes toimuvad õpikeskkonda ja osakondi tutvustavad ringkäigud. Erialaosakonnad on valmis kl 12–15 huvilisi vastu võtma. Osakondades toimuvad erialapõhised sisseastumiseksamite tutvustused (konsultatsioonid) ning jagatakse täpsemat infot õppimisvõimaluste kohta.

Osalema on oodatud kõik huvilised: need, kes juba teavad, missugust eriala valid ja need, kel veel pole kindlat eelistust. Samuti ootame üritusele kõiki, kes soovivad kõrgkooli ja loomingulise keskkonnaga lihtsalt tutvuda. Ürituse täpsem info ja ajakava veebilehel.

Tartu kõrgem kunstikool on Eesti ainus rakenduslik kunstikõrgkool. Õpe toimub tipptehnoloogiaga varustatud loomingulises keskkonnas seitsmel õppekaval: fotograafia, maal ja restaureerimine, meedia- ja reklaamidisain, mööblidisain ja restaureerimine, nahadisain ja restaureerimine, skulptuur ja tekstiil. Sisseastumisel riigieksamite tulemusi ei nõuta ning vastu võetakse sisseastumiseksamite tulemuste põhjal.

Sisseastumisavaldusi saab esitada sisseastumise infosüsteemis SAIS 22. märtsist 25. juuni (meedia- ja reklaamidisaini õppekavale kandideerimisel 15. juunini). Lisainfot loe siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!