Tartu kutsehariduskeskuse avatud uste päeval näeb võistlusi ja saab ise käed külge panna

13. märts 2017 Tartu kutsehariduskeskus - Kommenteeri artiklit

Neljapäeval, 16. märtsil on Tartu kutsehariduskeskuse Kopli ja Põllu tänava õppekorpuste uksed külalistele valla, sest toimub avatud uste päev.

Programm algab mõlemas majas kell 11 sisseastujate seminariga, kuid päeva jooksul vaatamis- ja kaasaelamist pakkuvat tegevust kõigile. Kuna samal ajal toimuvad kooli kutsemeistrivõistlused „Aasta tegija 2017”, siis on võimalik huvipakkuvaid võistlusi  külastada, sest enamik võistlusalasid on pealtvaatajatele avatud. „Kindlasti leiavad sel päeval koolis põnevat tegevust ja vaatamist nii tulevased õpilased ja lapsevanemad kui ka muidu uudistajad,” märkis turundusjuht Kaire Mets.

Näiteks Kopli õppekorpuses saab kaasa elada tulevaste kokkade, ehitusviimistlejate ja tislerite võistlustööde valmimisele, toitlustusteeninduse kompleksvõistlusele  ja teistele. Juuksurite võistlustöid demonstreeritakse sõul, kondiitri- ja pagaritooted ning rätsepatööd seatakse aga näitamiseks välja.  Turismierialade võistlustöödest on samuti avatud näitus. Põllu tänava õppekorpuses soovitame vaadata keskkonnatehnika lukkseppade võistlust ning kaasa elada autotehnikute situatsiooniülesande lahendamisele, milleks on pimedal maanteel autorehvi vahetus.

Lisaks on  avatud mitmed töötoad, kuhu saab sisse astuda, proovida ja õppida mõne uue oskuse. Kopli õppekorpuses on näiteks võimalik õppida kokteilide või siidilillede valmistamist ning proovida oma kätt ja teadmisi IT ja bürootöö alal. Põllu tänava majas  leiab tegevusi lausa kaheksas tehnika-, metalli- ja autovaldkonna töötoas ning mängida saab ka logistika- ja äristrateegia mängu „Targem kui gümnaasium”.

Avatud uste päeva programmist leiab ka toiduteatri etteaste, mängida saab orienteerumismängu ning kohale on lubanud tulla ka õpilasfirmad. Valikuid aitab teha karjääriseminar „Aga mina ei tea veel, mida ma õppida tahan”.  Kogu päeva programmiga on võimalik tutvuda siin.

Avatud uste päeval võetakse vastu ka sisseastumisdokumente. Kevadine vastuvõtt toimub kuni 22. märtsini iga päev kella 9–15 või e-keskkonnas.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!