Tartu ülikool kutsub gümnasiste IT-maailmaga sõprust sobitama

21. märts 2017 - Kommenteeri artiklit

25. märtsil ja 6. mail toimuvad Tartu ülikooli arvutiteaduse instituudis IT-huvipäevad gümnasistidele. Osalejatelt oodatakse huvi IT-teemade vastu ja soovi osaleda praktilistes töötubades.
IT-huvipäevad toimuvad Tartu ülikoolis alates 2015. aastast ja nende käigus on oma IT-teadmiseid täiendanud üle 400 noore õppuri. Tänavu keskenduvad huvipäevad küberturvalisuse, riistvara programmeerimise ning arvutigraafika ja virtuaalreaalsuse arvutimängude loomisega seotud teemadele. Töötubades tutvustatakse teemasid ning praktilistes ülesannetes saab ka ise käed külge panna.
Töötoad algavad kell 10 ja lõpevad kell 16. Töötoad toimuvad TÜ arvutiteaduse instituudi õppehoonetes Tartu kesklinnas, täpsem asukoha info saadetakse registreerunutele e-kirja teel.

Registreerumine ja täiendav info töötubade teemade kohta siin.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!