Tasuta bussid toovad tehnikaülikooli avatud uste päevale

9. märts 2017 TTÜ - Kommenteeri artiklit

Tallinna tehnikaülikooli (TTÜ) kevadine avatud uste päev on 21. märtsil, kui saab tutvuda ülikooli uute õppekavade, sisseastumistingimuste ja teaduskondadega. Tehnikaülikooli avatud uste päevale toovad tasuta bussid pea igast Eesti nurgast: Jõhvist, Kohtla-Järvelt, Narvast, Sillamäelt, Tartust, Valgast, Viljandist ning Võrust.

Bussides on vabu kohti ning registreeruda saab TTÜ veebis.

Avatud uste päeval saab igakülgse ülevaate sisseastumistingimustest ja uuenenud õppekavadest, mis on välja töötatud koostöös tööandjatega.

Avatud uste päeval saab külastada ülikooli laboreid ning õppehooneid, teiste seas nii virtuaalreaalsuse laborit, küberneetikamaja, loodusteaduskonna laboreid, ühiselamuid, Mektoryt ja IT-kolledžit.

Tudengielu messil tutvustavad üliõpilased tehnikaülikooli tudengiorganisatsioone.

Mitmekordsed maailmameistrid veemotospordis ja TTÜ tudengid Rasmus Haugasmägi ja Sten Kalder soovitavad kindlasti tulla avatud uste päevale: „Avatud uste päeval saab lisaks õppimisvõimalustele näha ka TTÜ ainulaadset tudengielu „Tudengielu” messil. Ülikoolis on üle 40 tudengiorganisatsiooni ja siin saab tegeleda näiteks teatri, turunduse, ürituste korraldamise või isegi motospordiga. Lisaks on sõltumata erialast võimalik teha sporti kas jõusaalis või mängides saalihokit.”

Avatud uste päeva töötubadesse registreerumine algab 14. märtsil http://aup.ttu.ee/.

Töötubades saab ehitada sumoroboteid, luua mobiilimänge, hinnata toidu kvaliteeti ja teha palju muud põnevat.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!