Tervishoiu kõrgkooli avatud uste taga ootavad põnevad töötoad

21. märts 2017 Tartu tervishoiu kõrgkool - Kommenteeri artiklit

22. märtsil saab Tartu tervishoiu kõrgkooli avatud uste päeval õppida meemassaaži, tuttavaks mikroskoopiliste „koduloomadega” ja hinnata kõrgkooli õhu kvaliteeti.

Õpitubades saavad osalejad harjutada meemassaaživõtteid,  teadmisi sisekeskkonna õhukvaliteedist ning seda ka spetsiaalsete mõõtevahenditega harjutada, aga ka võtta näiteks oma hambavaabalt proovi nii enne kui ka pärast hammaste pesu ja nätsu närimist, et võrrelda proove mikroskoobi all ja näha, milliseid „koduloomi” me iga päev endaga suus kaasas kanname ning kuidas mõjutavad neid hammaste pesemine ja nätsu närimine.

Samuti on lahti simulatsioonikeskuse, laborite ja teiste õppeklasside uksed – nii saab osaleda põnevates loengutes, lüüa kaasa seminaride aruteludes või panna käed külge praktikumis.
Avatud uste päev toimub Tartu tervishoiu kõrgkoolis 22. märtsil kella 10–15. Täpsem informatsioon siin.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!