Toetame üheskoos esimest tüüpi diabeeti põdevaid lapsi ja noori!

14. märts 2017 Merili Ginter ja Triin Karis - Kommenteeri artiklit

Käimas heategevuslik algatus „Meie panus”, kus igaühel on võimalik anda oma panus diabeedihaigete laste raviks. Nimelt saab kas ise, sõprade, klassi või terve kooliga heegeldada pisikesi öökulle. Kogu lindude müügist saadud tulu läheb diabeedihaigete laste ravi toetuseks.

Aitame üheskoos!

Rohkem informatsiooni leiab algatuse kodulehelt ja Facebookist.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!