Avasta uued seiklusrajad Pirital ja Valgerannas!

28. apr. 2017 Merilin Vikkisk - Kommenteeri artiklit

 

Kõrguste vallutamine, võrkudesse hüppamine, pikad liud maa ja taeva vahel – see on seikluspark puude otsas! Veeda klassiga tore päev looduses, mis paneb silmad särama.

Kevadise koolikampaaniaga on pilet õpilasele 9 eurot ning õpetaja seikleb tasuta.

Pirita seikluspark asub Tallinnas kaunil Pirita rannal. Valgeranna seikluspargi leiad Pärnu lähistelt mere­äärsest metsatukast. Mõlemas seikluspargis on kaheksa rada, mis asuvad kuuel tasandil. Sel kevadel ootavad vallutamist uued rajad, kus läbitakse põnevaid takistusi. Iga raja lõpus ootab kõigi lemmik – õhusõit maapinnale. Lisategevusena saab Valgerannas mängida aardejahti ja discgolf’i, adrenaliinisõpru ootab närve­kõditav vabalangemishüpe.

Kuidas ronida? Lastele, kes on lühemad kui 115 cm, sobivad tasandid 1–3. Kes on pikemad kui 140 cm, võivad läbida kõik rajad. Varasem kogemus ei ole vajalik. Kohapeal antakse kõigile turvavarustus ja läbitakse ohutusinstruktaaž. Pärast ronimist saab mõnusal piknikuplatsil muljetada ja värskes õhus einestada. Koolikampaania täpsed tingimused leiad meie kodulehtedelt.

Võta meiega ühendust ja me leiame su klassile ­sobiva aja!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!