Briti kirjanduse päev Rahva Raamatus

21. apr. 2017 Rahva Raaamat - Kommenteeri artiklit

William Shakespeare’i sünnipäeval. 23. aprillil kell 13 toimub Viru keskuse Rahva Raamatus Briti kirjanduse arutelu.

Juttu tuleb nii klassikalisest kui ka tänapäeva Briti kirjandusest kirjandusteadlase, tõlkija, autori ja noore perspektiivist. Kõigile külalistele pakutakse hea Briti kombe kohaselt teed ja küpsiseid. Üritust juhib koomik ja Comedy Estonia kaasasutaja Louis Zezeran.

Arutelus osalevad tõlkija ja toimetaja Krista Kaer;  Šoti krimikirjanik Douglas Lindsay; tõlkija ja kirjandusteadlane, muuhulgas iiri kirjanduse õppejõud Tallinna ülikoolis Miriam Anne McIlfatrick-Ksenofontov; Tallinna inglise kolledži gümnasist Anni Türkson.

Arutelu toimub inglise keeles.

Kohtumiseni Rahva Raamatus!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!