ÕpiFestil annavad tunde õpilased

3. apr. 2017 Tartu ülikool - Kommenteeri artiklit

Koolinoorte õpetamisfestivalile ÕpiFEST alapealkirjaga „Täna annan tundi mina!” on registreerunud 11 koolist 14 meeskonda, kes hakkavad 5. aprillil Tartu ülikooli haridusuuenduskeskuses (vana anatoomikumi vasakus tiivas) andma eakaaslastele selliseid tunde, kus nad tahaksid koolis ise osaleda. Tunnid algavad kell 10 ja kestavad kella 15-ni, järgneb meelelahutusprogramm.
Registreerumislehe põhjal tõotab ÕpiFEST tulla põnev, sest teemad ulatuvad ingliskeelsetest teaduskatsetest videomängudeni, spordist räpini ning vihmametsadest keskklassistumiseni. Lisaks noortele õpetajatele ja nende juhendajatele osalevad vaatlejatena didaktikud ja õpetajatudengid.
ÕpiFESTI eesmärk on otsida parimaid õppemeetodeid läbi õpilaste silmade, levitada nüüdisaegset õpikäsitust ning julgustada noori proovima uusi rolle, sealhulgas väärtustama õpetajaametit.
Korraldab TÜ haridusuuenduskeskus.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!