Õpilased saavad taas tulevikutalendi tiitlit ja stipendiumit taotleda

19. apr. 2017 Maxima eesti - Kommenteeri artiklit

2016. a tulevikutalendid. Foto: Maxima Eesti

Stipendiumikonkurss „Tulevikutalent 2017”ootab taas talendikate 5.–12. klassi õpilaste taotlusi. Tuntud asjatundjatest koosneva žürii valitud tulevikutalente ootab samanimeline tiitel ja kuni 1500-eurone stipendium.

Tänavu otsitakse tulevikutalente neljas Eesti arengu seisukohalt olulises kategoorias: teadus, sport, kultuur, ettevõtlikkus. Nagu on saanud tavaks, valivad iga kategooria tipptegijad. Seekord kuuluvad žüriisse olümpiavõitjast korvpallitreener Tiit Sokk, laulja ja saatejuht Gerli Padar, teadussaate „Rakett 69” saatejuht ja kohtunik Aigar Vaigu ning ETV+ peatoimetaja Darja Saar.

Talendikaid 5.–12. klassi õpilasi ootab tunnustusena tulevikutalendi tiitel ja stipendium summas kuni 1500 eurot. Nende taotlemiseks on noortel vaja esitada hiljemalt 15. mail motivatsioonikiri või -video koos seda täiendavate lisadega. Täpsemat infot leiab konkursi kodulehelt www.tulevikutalent.ee või Facebookist.

Žürii valikul selguvad 12 andekat noort talenti, keda autasustatakse stipendiumi ja tiitliga juuni alguses toimuval auhinnagalal.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!