Parimate praktikate päev: andekus, loovtööd ja valikud

17. apr. 2017 SA Innove - Kommenteeri artiklit

Hea õpetaja, koolijuht, hariduse sõber! Kutsume Sind osalema Huvitava Kooli parimate praktikate päeval, mis toimub 19. aprillil kella 10.30–16 Tallinnas Öpiku konverentsikeskuses (Valukoja 8).

Seekordsel parimate praktikate päeval keskendutakse kolmele teemale: andekus koolis, loovtööd põhikoolis ning valikute pakkumine. Millised võimalused on koolis andekate toetamiseks; milline roll on loovharjutustel ja -ülesannetel; mida reaalselt tähendab õpilase jaoks valikuvõimalus – need on vaid mõned küsimused, millele otsitakse vastuseid koos praktikutega, kes tutvustavad, kuidas nad on oma koolis nimetatud teemat käsitlenud ja korraldanud. See on koht, kus kool saab õppida koolilt – töötubades jagavad oma kogemusi näiteks Võru gümnaasium, Türi põhikool, Tallinna 21. kool, Kolga kool, Tallinna Kivimäe põhikool, Kadrina keskkool jt.

Registreerumisel palume kindlasti ära märkida, millise temaatikaga töötoas soovite võimaluse korral osaleda. Töötubade lühikirjeldused ja päeva ajakava on lisatud allpool.

Osavõtt on tasuta ja osalejate arv on piiratud.

Palume registreeruda siin.

Korraldamist toetab haridus- ja teadusministeerium.

Lisainfo: Kädi Alanurm, parimate praktikate päeva koordinaator, SA Innove, Lõõtsa 4, 11415 Tallinn. Tel 5665 1324. kadi.alanurm@innove.ee


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!